Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Edremit Lions'tan sosyal etkinlik

Edremit Lions

Edremit Lions Kulübü tarafından, Ege Yüksel Rehabilitasyon Merkezinin bahçesinde otistik, bedensel ve zihinsel engelli çocuklar için Palyaço eşliğinde eğlence düzenledi.

Edremit Lions Kulübü tarafından, Ege Yüksel Rehabilitasyon Merkezinin bahçesinde otistik, bedensel ve zihinsel engelli çocuklar için Palyaço eşliğinde eğlence düzenledi.
2008 yılında hizmete giren Ege Yüksel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde geleneksel olarak her yıl bu tip etkinlikleri düzenlediklerini, böyle anlamlı bir projeye katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Edremit Lions Kulübü Başkanı Ayça Ertuna Dörtler, Amacımız, Engelli kardeşlerimiz ve aileleri ile birlikte nitelikli bir gün geçirmeyi hedefledik. Merkezde öğrenim gören otistik, bedensel ve zihinsel engelli çocukların Palyaço eşliğinde birlikte eğlendik ve öğrencilerimize çeşitli hediyeler verip onların mutluluklarını birlikte paylaştık” dedi.
Edremit Körfezi Bedensel Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Derneğine bağlı çalışan Ege Yüksel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde 2013–2014 eğitim ve öğretim sezonunda eğitim gören 115 çocuk, her yıl geleneksel olarak Edremit Lions Kulübü tarafından düzenlenen eğlence nedeniyle çok mutlu olduklarını açıklayan Ege Yüksel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Emine Çakır, Ege Yüksel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine Edremit Lions Kulübünün yakın ilgisini hep gördük. Bu özel günü düzenlemeleri nedeniyle öğrencilerimiz ve aileleri çok mutlu oldular” diye konuştu.
Çakır, Edremit Lions Kulübü Başkanı Ayça Ertuna Dörtler ile yönetim kurulu üyelerine yakın ilgileri nedeniyle teşekkür etti.    Enver Dolgun



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı